Morro Kft. Hivatalos STIHL szakkereskedés

Fejlesztés alatt áll az oldal

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Köszönjük termékeink és weboldalunk iránti érdeklődését! A privátszféra védelme fontos számunkra. Az alábbiakban tájékozódhat az Ön adatainak kezelésével és feldolgozásával kapcsolatos részletes információkról.

Adatkezelő
Cégnév: Morro Kft.
Székhely: 4400 Nyìregyhàza, Géza u.9.
Cégjegyzékszám:
Nyilvántartó cégbíróság:
E-mail: morro@freemail.hu
Telefon: 0670/458-3142
Vezető tisztségviselő:

Ha az adatvédelmmel, illetve személyes adatainak felhasználásával kapcsolatban kérdései, panaszai volnának, kérjük vegye fel a kapcsolatot adatvédelmi felelősünkkel:

Az adatvédelmi felelős neve és elérhetősége
Név: Morro Kft.
Cím: 4400 Nyìregyhàza, Géza u.9.
E-mail: morro@freemail.hu
Telefon: 0670/458-3142

Az Ön személyes adatai gyűjtése, kezelése és felhasználása

Személyes adat: Azonosított vagy azonosítható természetes személyre („érintett”) vonatkozó bármely információ; azonosítható az a természetes személy, aki közvetlen vagy közvetett módon, különösen valamely azonosító, például név, szám, helymeghatározó adat, online azonosító vagy a természetes személy testi, fiziológiai, genetikai, szellemi, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára vonatkozó egy vagy több tényező alapján azonosítható;

Adatkezelés: a személyes adatokon vagy adatállományokon automatizált vagy nem automatizált módon végzett bármely művelet vagy műveletek összessége, így a gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, tagolás, tárolás, átalakítás vagy megváltoztatás, lekérdezés, betekintés, felhasználás, közlés továbbítás, terjesztés vagy egyéb módon történő hozzáférhetővé tétel útján, összehangolás vagy összekapcsolás, korlátozás, törlés, illetve megsemmisítés;

A személyes adatok kezelésének és feldolgozásának célja

Bármilyen személyes adat, mely a weboldalunk látogatása, böngészése vagy a foglalási/vásárlási folyamat (továbbiakban vásárlás) során ismertté válik számunkra, az érvényben lévő, személyes adatok kezelésével kapcsolatos jogszabályok szerint kerül kezelésre; azokat minden esetben bizalmasan kezeljük és kizárólag abból a célból kerülnek gyűjtésre, feldolgozásra, illetve felhasználásra, hogy
* (A) a termékvásárlást/foglalást lehetővé tegyük,
* (B) biztosíthassuk honlapunk funkcionális működését,
* (C) megőrizzük a vásárlóink részére történő tanácsadással, az ő támogatásukkal, illetve a vevők igénye alapján testreszabott termékfejlesztéssel kapcsolatos jogos üzleti érdekeinket.

A személyes adatok kezelésének és feldolgozásának jogalapja

  • Az (A) pont esetében történő adatkezelés és adatfeldolgozás: a GDPR 6.(1) cikk (b) bekezdése szerinti, szerződés teljesítése érdekében, a webáruházban leadott megrendelések feldolgozása és teljesítése céljából.
  • A (B) pont esetében történő adatkezelés és adatfeldolgozás: a GDPR 6.(1) cikk (f) bekezdése szerinti, társaságunk jogos érdekén alapul. Weboldalunk magas színvonalú technikai működéséhez, az Önt kiszolgáló vizuális élmény nyújtásához fűződő jogos érdekünk, a hibák kiküszöbölése és a honlap műszaki biztonság garantálása.
  • A (C) pont esetében történő adatkezelés és adatfeldolgozás: a GDPR 6.(1) cikk (f) bekezdése szerinti, társaságunk jogos érdekén alapul. A vásárlók tájékozódását és biztonságos eszközhasználatát támogató infromációs anyagok elkészítése, valamint az érdeklődési körükbe tartozó termékek fejlesztése társaságunk kiemelt stratégiai célja.

Személyes adatait csakis a fenti célok és jogalapok alapján és csak olyan mértékben gyűjtjük és kezeljük, ami feltétlenül szükséges a cél megvalósításához.

A kezelt személyes adatok köre

  • Az (A) pont esetében: név, cím, e-mail cím, telefonszám,
  • A (B) és a (C) pontok esetében a "Cookie-k használata" alcím alatt felsorolt beépülő modulok (pluginok, trackerek, addonok) által gyűjtött adatok.

Megőrzési idő, adatok törlése és az adatok zárolása

  • Az (A) pont esetében: a megrendelési/vásárlási folyamat befejezésekor az adatait zároljuk a további felhasználás elől és az irányadó számviteli és kereskedelmi, fogyasztóvédelmi és egyéb jogszabályokban rögzített kötelező megőrzési időszakok után azonnal töröljük, kivéve, ha Ön az "Emlékezz rám" opció bejelölésével, kezdeményezte visszatérő vásárlóként való regisztrációját és ily módon hozzájárult adatainak visszavonásig történő kezeléséhez. Hozzájárulását a morro@freemail.hu e-mail címre küldött indoklás nélküli egyoldalú nyilatkozatával tudja visszavonni.

  • A (B) és a (C) pontok esetében a "Cookie-k használata" alcím alatt felsorolt beépülő moduloknál (pluginok, trackerek, addonok) leírtaknak megfelelő idő után törlődnek, illetve az ott leírtak szerint Ön törölheti azokat. Zárolásra ezekben az esetekben értelemszerűen nincs technikai mód.

Naplófájlok

Amikor böngészi honlapunkat, a felhasználási adatokat az Ön internetes böngészője továbbítja, melyek egy kiszolgáló (szerver) naplófájljaiban kerülnek eltárolásra. Az így tárolt rekordok a következő adatokat tartalmazzák: dátum és időpont, a webhely neve, IP-cím, a forrás URL, ahonnan elérte oldalunkat, a használt böngésző típusa és verziója, az Ön által használt operációs rendszer. Ezeket az adatokat kizárólag a műszaki kommunikáció és a műszaki működés biztosítása érdekében használják fel; ha honlapunk használata véget ért, törlésre kerülnek, feltéve, hogy nincsenek esetleges törvényes megőrzési kötelezettségek. A jogalapok: az adatbiztonságra vonatkozó törvényi kötelezettségek teljesítése, a weboldalunk technikai működéséhez fűződő jogos érdekünk, a hibák kiküszöbölése és a biztonság garantálása.

Cookie-k (sütik) használata

Weboldalunk böngészési élményének fokozása érdekében, továbbá azért, hogy bizonyos funkciókat (pl. megrendelés) használatát biztosítani tudjuk, weboldalainkon úgynevezett cookie-kat helyeztünk el. Amikor felkeresi honlapunkat, értesítést kap a a cookie-k használatáról egy ún. információs banner segítségével, amely még egyszer felhívja a figyelmet az adatvédelmi irányelvünkre.

A cookie-k használatával történő adatfeldolgozás jogalapja az Ön hozzájárulásának és/vagy cégünk jogos érdeke a szolgáltatásaink műszaki működésével és javításával kapcsolatosan.

  • Mik azok a cookie-k?

A cookie-k apró szövegfájlok, melyek az Ön számítógépén a különböző weboldalak felkeresése közben rögzülnek és előre meghatározott ideig tárolásra kerülnek. Ezek segítségével tudjuk nyomon követni, hogy mit tartalmaz az Ön kosara és ez segít felismerni Önt, ha ismét meglátogatja oldalunkat. A honlapon történő vásárláshoz engedélyezni kell a cookie-k használatát. Enélkül a weboldal böngészése lehetséges ugyan, de az űrlapok kitöltése, valamint a termékek megvásárlása nem lehetséges. Fontos kiemelni, hogy a cookie-k nem ártalmasak a számítógépre. Az általunk használt cookie-k nem tárolnak semmilyen beazonosítható személyes adatot (pl. hitelkártya információk) nem mentenek el. A fenti információkkal szeretnénk hangsúlyozni, hogy weboldalunk látogatása nem veszélyezteti a privátszféra védelmét, és teljes mértékben megfelel az ezzel kapcsolatos jogi előírásoknak. Amennyiben szeretne még többet megtudni a cookie-król általában és arról, hogy hogyan kezelheti azokat, akkor kérjük látogasson el az alábbi oldalra: aboutcookies.org

  • A cookie-k kezelése
    Alapértelmezés szerint a legtöbb böngésző úgy van beállítva, hogy automatikusan fogadja a cookie-kat. Miután a cookie-k alapértelmezett beállításait elmentette a böngészőbe, az összes folyamat a háttérben fut anélkül, hogy észrevenné őket. Ezt a beállítást meg lehet változtatni. Beállítható úgy is, hogy Ön mindig értesüljön a cookie-k használatáról és esetenként, egyedileg dönthesse el, hogy elfogadja- vagy éppen megtagadja azok használatát vagy akár úgy is, hogy általánosan elutasítsa a cookie-k használatát.

    Egyes webhelyek - beleértve a miénket is - nem működnek megfelelően cookie-k használata nélkül, mivel bizonyos fájlokra van szükségük a rutinjaikhoz, mint például a vásárlási megrendelések kezeléséhez. Ezért pl. a termékek megvásárlásához aktiválni kell a cookie-kat. Ha Ön nem szeretné engedélyezni a cookie-kat, akkor ugyan továbbra is böngészheti a weboldalt, de nem tudja elküldeni pl. a kapcsolatfelvételi űrlapokat vagy nem tudja megvásárolni a termékeket. A cookie-k kezeléséhez olvassa el az alábbi útmutatókat a négy leggyakrabban használt internetes böngészőhöz:

    Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/de-de/windows7/block-enable-or-allow-cookies
    Google Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=de-DE
    Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/de/kb/cookies-erlauben-und-ablehnen?esab=a&s=enable+and+disable+cookies&r=0&as=s
    Safari: http://support.apple.com/kb/HT1677?viewlocale=de_DE

  • A weboldalunkon használt legfontosabb cookie-k
    Az alábbiakban láthatja az általunk használt legfontosabb cookie-k listáját, valamint a használatuk célját:

  • Harmadik fél által használt (külső) cookie-k
    Cookie-kat használnak a webes elemzési szolgáltatások és bővítmények is (pl. a közösségi média tartalmak megosztása céljából). Az ilyen cookie-kkal kapcsolatos további részletek az alábbiakban találhatók a weboldalunkon használt szolgáltatások szerint.

Google Analytics weboldal statisztika

Ez a weboldal a Google Analytics-ot használja, amely webelemző szolgáltatást a Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google”) biztosítja. A Google Analytics hasonlóképpen az Ön számítógépén tárolt szöveges fájlokat, „sütiket” használ, amelyek lehetővé teszik az Ön által használt weboldal elemzését. Főszabályként azokat a sütiket, amelyek a jelen weboldal Ön által történő igénybe vételéről szóló információkat létrehozzák, egy az USA-ban lévő Google szerverre továbbítják és ott tárolják.

A STIHL weboldala a Google Analytics-et használja az „IP anonimizálása” kiegészítő összetevővel együtt. Ez azt jelenti, hogy az Ön Google Analytics által begyűjtött IP-címét az Európai Unió tagállamain, vagy az Európai Gazdasági Térségről szóló Megállapodás más aláíró államain belül a Google az USA-ba történő továbbítás előtt lerövidíti. Az Ön IP-címét csak kivételes esetekben továbbítják egy az USA-ban lévő Google szerverre, ahol azt a megérkezést követően lerövidítik.

A STIHL nevében a Google ezeket az információkat arra használja, hogy értékelje a weboldal Ön által történő használatát, jelentéseket készítsen a weboldal tevékenységéről, illetve hogy a weboldal és az internet használatához kapcsolódó további szolgáltatásokat nyújtson a weboldal üzemeltetője számára. Az Ön böngészője által a Google Analytics részeként elküldött IP-címet egyéb Google adatokkal nem kombinálják.

Böngésző szoftverük megfelelő beállításának kiválasztásával a felhasználók meg tudják akadályozni azt, hogy a sütiket számítógépükön tárolják, ilyen esetben azonban elképzelhető, hogy esetleg nem tudja teljes körűen használni a jelen weboldalon lévő összes funkciót. Ön meg tudja akadályozni azt, hogy a süti által létrehozott, a weboldal Ön által történő használatával kapcsolatos (az IP-címét is magában foglaló) adatokat a Google összegyűjtse, illetve, hogy ezeket az adatokat feldolgozza. Ehhez az alábbi linken rendelkezésre álló böngésző beépülő modult (plugin) kell letöltenie és telepítenie: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

A felhasználási feltételekkel és az adatvédelemmel kapcsolatos további részletes információkat az alábbi oldalakon találhat: http://www.google.com/analytics/terms/hu.html és https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=hu

Az IP-címek anonimizált gyűjtésénekk engedélyezéséhez a Google Analytics kibővítésre került és tartalmazza a "gat._anonymizeIp ();" kódot, így az IP-címek csak csonkolt formában kerülnek tovább feldolgozásra és az adatok nem kapcsolhatók konkrét személyekhez. A Google Analytics webanalízis szolgáltatáson keresztül gyűjtött adatokat weboldalunk optimalizálására és fejlesztésére használjuk fel. Az adatgyűjtés és kezelés jogalapja az Ön beleegyezése és/vagy jogos érdekünk a weboldalunk használatának elemzéséhez és a szolgáltatásaink széles körű javításához.

A Google Inc. remarketing vagy „Hasonló Célcsoportok” funkció használata

Oldalainkon használjuk a Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google”) remarketing vagy „Hasonló Célcsoportok” funkcióját. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a weboldal látogatói számára célzott módon lehessen hirdetéseket elhelyezni úgy, hogy személyre szabott, érdeklődésen alapuló hirdetések jelennek meg a weboldal látogatói számára, amikor ők a Google Display Network-on belül más weboldalakat látogatnak meg. A Google ún. sütiket használ a weboldal igénybe vételének elemzésére, ezen alapul az érdeklődésen alapuló hirdetések létrehozása. Ennek érdekében a Google egy számsorozatot tartalmazó kis fájlt tárol a weboldal látogatóinak böngészőiben. A weboldalon tett látogatásokat és a weboldal használatáról szóló anonimizált adatokat e számon keresztül gyűjtik. A weboldal látogatóinak személyes adatait általában nem tárolják. Ha a Google Display Network-ön belül egy másik weboldalt látogat meg, akkor olyan hirdetések jelennek meg, amelyek nagy valószínűséggel figyelembe veszik a korábban kiválasztott termék- és információs területeket. A Google Remarketinggel és a Google Titoktartási Szabályzatával kapcsolatos további információkat itt találhatja meg: https://policies.google.com/technologies/ads

Amennyiben meg kívánja akadályozni a cookie-k által generált és a weboldal használatával (beleértve az IP-címét is) kapcsolatos adatok gyűjtését, és ha szeretné kizárni a Google által feldolgozott adatokat, akkor az alábbi hivatkozásra kattintva letölthet és telepíthet egy bővítményt a böngészőjéhez: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=hu A cookie-k Google általi használatának végleges letiltásához kattintson a következő linkre, majd töltse le és telepítse a mellékelt bővítményt: https://www.google.com/settings/ads/plugin. Alternatív megoldásként letilthatja a harmadik féltől származó cookie-k használatát a Networ Advertising Initiative http://www.networkadvertising.org/choices/ címen található deaktiválási webhelyén, a rendelkezésre álló opt-out további részleteinek végrehajtásával. A Google remarketingről és a Google adatvédelmi irányelveiről további információt a következő címen talál: http://www.google.com/privacy/ads/ Az adatgyűjtés és kezelés jogalapja az Ön beleegyezése és/vagy jogos érdekünk a weboldalunk használatának elemzéséhez és a szolgáltatásaink széles körű javításához.

A Google Adwords Conversion Tracking használata

Google AdWords ügyfélként használjuk a Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, "Google") konverziós nyomon követési elemzési szolgáltatását . A Google AdWords cookie-t helyez el az Ön számítógépén ("konverziós cookie"), ha egy Google-hirdetésen keresztül érte el a honlapunkat. Ezek a cookie-k 30 nap elteltével elvesztik érvényességüket, és nem használják őket személyes azonosításra. Ha bizonyos oldalainkat meglátogatja és a cookie érvényessége még nem járt le, akkor mi és a Google megtudhatjuk, hogy valaki rákattintott a hirdetésre és átkerült a webhelyünkre. Minden hirdető egy egyedi cookie-t kap. A cookie-kat nem lehet nyomon követni a hirdetők weboldalain keresztül. A konverziós cookie használatával összegyűjtött információk konverziókövetési statisztikák létrehozása céljából kerülnek felhasználásra olyan AdWords hirdetők számára, akik a konverziókövetést választották. A hirdetők látni fogják a hirdetésükre kattintó és ezáltal a konverziókövetési oldalra átirányításra került a felhasználók teljes számát,. Nem kapnak azonban olyan információt, amely személyesen azonosítja a felhasználókat. Ha nem szeretne részt venni a nyomon követésben, akkor megtagadhatja ezt a fajta felhasználást úgy, hogy a böngésző szoftverének megfelelő beállításával (deaktiválási opció) megakadályozza a cookie-k telepítését. Így Ön nem fog szerepelni a konverziókövetési statisztikákban. További információ a Google-tól: http://www.google.com/policies/technologies/ads/ http://www.google.com/policies/privacy/

Az adatgyűjtés és kezelés jogalapja az Ön beleegyezése és/vagy jogos érdekünk a weboldalunk használatának elemzéséhez és a szolgáltatásaink széles körű javításához.

Microsoft Bing

A STIHL a Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA („Microsoft”) konverzió-követését használja. A Microsoft Bing Ads egy sütit helyez el az Ön számítógépén., feltéve, hogy weboldalunkhoz egy Microsoft Bing hirdetésen keresztül fért hozzá. Ily módon a Microsoft Bing és mi is láthatjuk azt, hogy valaki rákattintott egy hirdetésre, átirányították weboldalunkra és elért egy előre meghatározott céloldalt. Mi azonban csak azoknak a felhasználóknak az összesített számáról értesülünk, akik rákattintottak egy Bing hirdetésre, és akiket azután átirányítottak a céloldalra. Általánosságban személyes adatokat nem szolgáltatnak. A Microsoft Bing böngészőben alkalmazott adatvédelemmel és sütikkel kapcsolatos további információkat a Microsoft weboldalon találhat itt: https://privacy.microsoft.com/hu-hu/privacystatement Az adatgyűjtés és kezelés jogalapja az Ön beleegyezése és/vagy jogos érdekünk a weboldalunk használatának elemzéséhez és a szolgáltatásaink széles körű javításához.

A Google DoubleClick szolgáltatása

A DoubleClick by Google egy a Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google”) által biztosított szolgáltatás. A DoubleClick by Google sütiket használ arra, hogy Önnek releváns hirdetéseket biztosítson. Böngészőjéhez egy álnév azonosító számot (ID-t) társítanak, hogy ellenőrizni lehessen: mely hirdetéseket jelenítettek meg böngészőjén és mely hirdetéseket választottak ki. A sütik általában nem tartalmaznak személyes információkat. A DoubleClick sütik használata egyszerűen azt teszi lehetővé a Google és partner weboldalai számára, hogy a mi weboldalunkon vagy az internet más weboldalain tett korábbi látogatások alapján hirdetéseket helyezzenek el. A sütik által létrehozott információkat értékelési célokra egy az USA-ban lévő szerverre továbbítják és ott tárolják. A Google csak törvényi rendelkezések alapján, vagy a megbízásos adatfeldolgozás keretében adja át az adatokat harmadik feleknek. A Google semmilyen körülmények között nem kombinálja az Ön adatait a Google által gyűjtött más adatokkal. Böngésző szoftverük megfelelő beállításának kiválasztásával a felhasználók meg tudják akadályozni azt, hogy a sütiket számítógépükön tárolják, ilyen esetben azonban elképzelhető, hogy esetleg nem tudja teljes körűen használni a jelen weboldalon lévő összes funkciót. A DoubleClick-nél adatvédelemmel kapcsolatos további információkat itt találhat: https://policies.google.com/?hl=hu. Ön továbbá meg tudja akadályozni azt, hogy a sütik által létrehozott, a weboldal Ön által történő használatával kapcsolatos adatokat a Google összegyűjtse, illetve feldolgozza. Ehhez az alábbi linken rendelkezésre álló böngésző beépülő modult (plugin) kell letöltenie és telepítenie: https://support.google.com/ads/answer/7395996?hl=hu, majd pedig ott a hirdetési beállítások között a DoubleClick inaktiválását kell beállítani. Az adatgyűjtés és feldolgozás jogalapja az Ön beleegyezése és/vagy jogos érdekünk a weboldalunk használatának elemzéséhez és a szolgáltatásaink széles körű javításához.

Személyes adatok továbbítása a megrendelések feldolgozása során

  • Árukiszállítás esetén az ahhoz szükséges adatokat az illetékes szállítási vállalat számára továbbítjuk. Kizárólag olyan partnerekkel szállíttatunk, akik adatkezelése a GDPR rendelkezéseinek megfelel.
  • Amennyiben PayPal útján történik a fizetés, az annak kezeléséhez szükséges fizetési adatokat a fizetésekkel foglalkozó partnervállalat és/vagy hitelintézet számára továbbítjuk. A fizetési tranzakciókat a PayPal, mint szolgáltató (PayPal (Europe) S.à r.l. & Cie, S.C.A., 5. em., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg) bonyolítja le. A PayPal adatvédelmi előírásairól és a PayPal (Europe) adatvédelmi politikájáról S.à r.l. & Cie, S.C.A. bővebben a PayPal weboldalán, a www.paypal.com címen olvashat. A vonatkozó fizetési művelet végrehajtásához a következő adatokat kerülnek továbbításra a PayPal számára: a megvásárolt termékek és a teljes vételár.

    Az adatok továbbításának jogalapja a szerződés teljesítése.

Adatbiztonság

A rendelési folyamat részeként az Ön személyes adatai titkosításra kerülnek és az interneten keresztül továbbítódnak. Az ismert műszaki és szervezési intézkedéseinkkel megteszünk mindent, hogy megvédjük weboldalunkat és egyéb rendszereinket az adatok jogosulatlan személy általi megszerzése, megsemmisítése, hozzáférése, módosítása és terjesztése ellen, de még így sem tudjuk teljes körűen garantálni a teljes védelmet. A regisztráció során létrehozott ügyfélfiókhoz való hozzáférés csak a személyes jelszó megadásával lehetséges. Kérjük, hogy a hozzáférési adatait mindig kezelje bizalmasan és zárja be a böngészőablakot amikor befejezte a munkamenetet, különösen akkor, ha másokkal is megosztja a számítógépet.

Ön, mint az adatkezeléssel érintett, az alábbi jogosultságokat gyakorolhatja

  • Hozzáférési jog
    Ön jogosult arra, hogy információt kérjen az Önről tárolt személyes adatairól, a tárolás időtartamáról, az adatok feldolgozásáról és az adatok címzettjeiről. Jogosult továbbá arra, hogy az adatfeldolgozás tárgyát képező személyes adatok másolatát kérésére papír alapon vagy egyéb adathordozón megkapja (utóbbit értelemszerűen az (A) pont esetében).

  • Helyesbítés joga
    Ön jogosult arra, hogy kérésére az adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül helyesbítse az Önre vonatkozó pontatlan személyes adatokat, vagy kérje azok kiegészítését (az (A) pont esetében).

  • A törlés és elfeledtetés joga
    Ön jogosult arra, hogy kérésére az adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül törölje az Ön személyes adatait. A törlés, elfeledtetés joga jogszabályi kötelezettség gyakorlása esetén nem gyakorolható.

  • Az adatkezelés korlátozásához való jog
    Az (A) pont esetében Ön jogosult arra, hogy kérésére az adatkezelő korlátozza az adatkezelést, ha az alábbi feltételek valamelyike teljesül:

  • Ön vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, hogy az adatkezelő ellenőrizze a személyes adatok pontosságát;
  • az adatkezelés jogellenes, és Ön ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását;
  • az adatkezelőnek már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de Ön igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez;
  • Ön tiltakozott az adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival szemben.
  • Adathordozhatóság joga
    Az (A) pont esetében Ön jogosult arra, hogy az Önre vonatkozó, Ön által egy adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, továbbá jogosult arra, hogy ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa anélkül, hogy ezt akadályozná az az adatkezelő, amelynek a személyes adatokat a rendelkezésére bocsátotta.

  • A személyes adatok direkt marketing célokra történő felhasználása elleni tiltakozás joga
    Az (A) pont esetében Ön bármikor jogosult arra, hogy kifogásolja általunk kezelt személyes adatainak feldolgozását marketing célokra.

  • Az adatfeldolgozás elleni kifogás joga, amennyiben a jogalap "jogos érdek"
    Az (A) pont esetében Ön jogosult bármikor kifogásolni adatainak általunk történő feldolgozását, ha az adatgyűjtés jogalapja "jogos érdek". Ilyen esetben kérésre megszüntetjük az általunk kezelt adatok feldolgozását, kivéve, ha - a törvényi kereteken belül - a további feldolgozás kényszerítő jogszerű indokoltsága bizonyított.

  • A hozzájárulás visszavonásához való jog
    Az (A) pont esetében az Ön által az adatainak gyűjtéséhez és feldolgozásához részünkre megadott hozzájárulását a későbbiekben bármikor visszavonhatja, ami azonban nem befolyásolja az adatfeldolgozás legitimitását a visszavonás időpontjáig.

  • Önnek ahhoz is joga van, hogy panaszával megkeresse a felügyelő hatóságot
    Panaszt nyújthat be az illetékes felügyeleti hatósághoz, ha úgy ítéli meg, hogy az Ön adatainak feldolgozása jogszabály ellenes.

Felügyelő Hatóság:
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.
Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Telefon: +36 (1) 391-1400, Fax: +36 (1) 391-1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu, Honlap: https://www.naih.hu

Joga van továbbá ahhoz, hogy bírósághoz forduljon. Adatvédelmi ügyekben az Ön lakhelye (vagy tartózkodási helye) szerint illetékes Törvényszék jár el.

Az adatvédelmi szabályzat hatályba lépésének dátuma: 2018. május 23.

Mik azok a „cookie”-k?

A cookie-k apró szövegfájlok, melyek az Ön számítógépén a különböző weboldalak felkeresése közben rögzülnek és előre meghatározott ideig tárolásra kerülnek. A weboldalak felkeresésekor a cookie-k lehetővé teszik, hogy a rendszer minden egyes következő látogatásnál „emlékezzen” Önre, illetve arra, hogyan is használta az oldalt. Ezek segítségével tudjuk nyomon követni, hogy mit tartalmaz az Ön kosara, ez segíti felismerni az oldalunkra visszatérő látogatókat.
A STIHL termékek vásárlásához a cookie-k használatát engedélyezni kell. Aktiválás nélkül a weboldal megtekinthető lesz, de az űrlapok kitöltése, valamint a termékek megvásárlása nem lehetséges. Fontos kiemelni, hogy a cookie-k nem ártalmasak sem a számítógép, sem a biztonság szempontjából. Az általunk használt cookie-k beazonosítható adatokat (mint pl. hitelkártya információk) nem mentenek el. A fenti információkkal szeretnénk hangsúlyozni, hogy weboldalunk látogatása nem veszélyezteti a privátszféra védelmét, és teljes mértékben megfelel az ezzel kapcsolatos jogi előírásoknak. További információk ezzel kapcsolatban az Adatvédelmi Szabályzatban és az ÁSZF-ben olvashatók.

További információk a cookie-król

Amennyiben szeretne még többet megtudni a cookie-król, kérjük, keresse fel az alábbi oldalt: aboutcookies.org

A cookie-k kezelése

A STIHL termékek vásárlásához a cookie-k használatát engedélyezni kell. Aktiválás nélkül a weboldal megtekinthető lesz, de az űrlapok kitöltése és a termékek megvásárlása nem lehetséges. A cookie-k kezeléséről további információk az alábbi linkeken olvashatók: -Internet Explorer:
http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows-vista/block-or-allow-cookies
-Google Chrome:
https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=hu-HU
-Mozilla Firefox:
https://support.mozilla.org/hu-HU/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences

-Safari:
http://support.apple.com/kb/HT1677?viewlocale=hu-HU
Más típusú böngésző használata esetén kérjük olvassa el az adott alkalmazás leírását vagy online súgóját.

Az általunk használt cookie-k

A cookie-k használatával kapcsolatos szabályaink:

Az alábbi listában olvashatók az általunk elsődlegesen használt cookie-kkal és a használatukkal kapcsolatos információk:

Cookie Cookie név Cookie használat
CookieNoticeDisplayed Cookie jelzés Ezt a cookie-t arra használjuk, hogy a cookie-val kapcsolatos szabályok elfogadása vagy átolvasása után a cookie jelzése ne jelenjen meg többet.
Cart Kosár A kosár aktuális tartalmát a vásárlóhoz rendeli.
CartTotalCookie Termékszám cookie Az Ön kosarában lévő termékek számát jelzi.
__RequestVerificationToken Biztonsági cookie Az aktuális ajánlatkérést érvényesíti, és nem engedi, hogy más felhasználó is hozzáférjen ehhez a cookie-hoz.
lco Vásárlás menete cookie Ez azonosítja a felhasználó utolsó vásárlását.

Harmadik féltől származó cookie-k

Harmadik féltől származó cookie-k beállításait nem ellenőrizzük, ezért azt javasoljuk, hogy az ezzel kapcsolatos információkról a harmadik fél weboldalán tájékozódjon. Kérjük, vegye figyelembe, hogy más weboldalakon található tartalmakért felelősséget nem vállalunk. Alább olvashatók az általunk használt harmadik féltől származó cookie-k és használatuk:

Partner név Cookie használat
AddThis Az „AddThis” a cookie-kat többféle módon, elsősorban a tartalmak közösségi oldalakon történő megosztására használja. A használatról bővebben az alábbi linkekre kattintva olvashat: http://support.addthis.com/customer/portal/questions/327365-cookie-audit
Google A Google Analytics a felhasználói viselkedés és egyéb elemzési célokra használ cookie-kat. Bővebb információ ezzel kapcsolatban az alábbi linkre kattintva olvasható: http://www.google.com/intl/us_en/policies/technologies/cookies/

A tartalmak megosztásának lehetősége

Amennyiben a tartalmakat szeretné a közösségi oldalakon megosztani, például a Facebook-on vagy a Twitter-en keresztül, úgy ezek az oldalak cookie-kat küldenek Önnek. Ezeknek a cookik-nak a beállításait mi nem ellenőrizzük, ezért azt javasoljuk, hogy az ezzel kapcsolatos információkról a harmadik fél weboldalán tájékozódjon.